avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cum se desfasoara procesul penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cum se desfasoara procesul penal

Buna ziua, doresc sa stiu cum se desfasoara procesul penal in prima instanta si ce trebuie sa faca avocatul din oficiu la termene ? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 22:23, 30 Octombrie 2012
Impresia mea e ca inca nu a ajuns dosarul in fata instantei, iar dvs. va ganditi sa nu va angajati avocat si sa beneficiati de serviciile unui avocat din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan fordbv fordbv Buna seara , in urma cu un an , mai exact pe data de 22-09-2013 am fost oprit in trafic de un echipaj de politie , am fost depistat in etilotest cu valoarea de ... (vezi toată discuția)
Sunt intr-un proces penal in calitate de inculpat si vreau sa ma apar singur, pentru ca nu-mi permit un avocat DRAGONVASILE DRAGONVASILE -cum trebuie sa procedez la termenele fixate de judecator? -ce trebuie sa fac pentru a ma apara eficient? -trebuie sa mentionez ca sunt invinuit pentru ... (vezi toată discuția)
Inselaciune pop alexandra pop alexandra buna seara. ma numesc alexandra pop si as dori sa va cer parerea intr-o problema si vas ruga din tot sufletul sa imi raspundeti cat de curand... in 26 mai ac ... (vezi toată discuția)