avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rate neachitate in strainatate- consecinte
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rate neachitate in strainatate- consecinte

imi da si mie cineva un raspuns la rate neplatite in germania?....adik..am facut rate ..am platit o suma dar am mai ramas cu 1300 neplatiti...si acum stau in romania ce credeti ca mi sar putea intampla?..astept un raspuns va rog
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:34, 7 Noiembrie 2012
In contractul de creditare aveti cu siguranta stipulata aceasta situatie.Banca va poate executa silit, chiar si in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnformatie- credit neachitat, probleme cu firmele de recuperari creante ANELLA ANELLA buna seara,,as vrea si eu o informatie.....in 2005 luna decembrie am facut un imprumut la o banca pe atunci eram angajata ....totul bine pana in 2009 cand am ... (vezi toată discuția)
Refinantare newguy newguy Am facut o refinantare la o banca din Bucuresti. Cand am semnat contractul mi s-a explicat ca trebuie sa aduc adresele de inchidere de la cealalta banca unde ... (vezi toată discuția)