avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intreprindere individuala

O intrep0rindere individuala care are ca obiect de activitate comercializarea marfurilor alimentare a primit la inceputul activitatii imprumut de la administrator care normal nu trenuie prins pe declaratie de final de an la venituri realizate. In timpul anului 2012 imprumutul s-a rambursat in transe. Acestea se trec la finele anului la plati efectuate?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:54, 29 Octombrie 2012
Restituirea sumelor cu care s-a creditat I.I. nu se inregistreaza in RJÎP.
In declarata de venituri realizate, creditarea si restituirea sumelor nu se raporteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Int.ind. cum inregistrez sumele platite pentru achizitia de marfuri? LLAAVVIINNIIAA LLAAVVIINNIIAA Bun gasit! Am deschis la 1 iunie o Intreprindere Individuala. Va rog mult, ajutor pentru urmatoarele situatii: 1. Cum (si unde?) inregistrez sumele platite ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b Tessy Tessy As dori sa ma lamuriti cum se completeaza declaratia 392B in cazul urmator: - PFA neplatitor de TVA, cu obiect de activitate comert, care nu vinde nimic pe ... (vezi toată discuția)
Inregistrare retrageri de numerar in rjip ginela ginela Buna ziua, as avea o intrebare referitor la retragerile de numerar din cont pfa dupa data de 01.03.2015.Va rog sa-mi spuneti acestea trebuiesc inregistrate in ... (vezi toată discuția)