avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie executare silita- ce se poate face in acest ...
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie executare silita- ce se poate face in acest caz?

Buna seara,

Acum 7 ani am achizitionat un autoturism in leasing prin Impuls Leasing. In acest an am terminat acest leasing. Ce-i drept cu ceva probleme. Am avut ceva probleme financiare si nu mi-am putut plati ratele la timp. Au venit si mi-au ridicat masina de trei ori in decursul acestui an. Dupa anumite eforturi am reusit si am platit tot ce datoram recuperandu-mi autoturismul si chiar de 1 luna il am inmatriculat pe numele meu. Azi spre stupoarea mea am primit un plic de la un birou de executor judecatoresc in care i-mi cere sa platesc alte 150 milioane plus cheltuieli executare de 5000 ron. Pentru ce? Ce trebuie sa fac in acest caz? Executare pentru ce? E bunul meu. Societatea de leasing nu-mi dadeau actele sa inmatriculez masina daca nu achitam tot. Sfatuiti-ma va rog ce demersuri sa fac deoarece efectiv sunt sufocat de costurile acestei masini.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 19:50, 30 Octombrie 2012
Pentru clarificarea situatiei cu care va confruntati contactati executorul judecatoresc si studiati temeinic dosarul de executare silita
Cine este creditorul care solicita executarea ? Ce reprezinta suma de bani solicitata?
Ce titlu executoriu este indicat ?

Puteti face contestatie la executare.
Cum formulez contestatia? catre cine o adresez? i-mi trebuie avocat?
Cam da....In termen de 15 zile de la primirea somatiei...judecatoriei...
Impotriva executarii silite, precum si impotriva oricarui act de executare se poate face contestatie la executare.

Contestatia se promoveaza in termen de 15 zile de la data la care contestatorul a luat cunostinta de actul de executare pe care-l contesta.

Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita de catre societate de leasing florynela florynela Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Pentru o datorie de 5000 lei adica aproape 65 de zile intarziere la plata, societatea de leasing face cerere ... (vezi toată discuția)
Blocarea contului fara atentionare este legala? marianapruteanu marianapruteanu Am avut un credit la un IFN intocmit in august 2009, pe care l-am platit corect pana in 2010.Ca urmare a taierii salariilor din 2010 si a faptului ca eram unic ... (vezi toată discuția)
Executare silita -bo avalizat mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie: am luat o masina in leasing in ianuarie 2012. Datorita dificultatilor financiare, am predat-o in septembrie ... (vezi toată discuția)