avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... trebuie sa dau indemnizatia inapoi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

trebuie sa dau indemnizatia inapoi

Buna ziua! Am lucrat ca asistent medical la un medic de fam. si pe langa asta sunt si lider avon. Am intrat in indemnizatie de crestere copil de 1 an si 6 luni acum 1 saptamana mau sunat cum ca trebuie sa dau inapoi toata indemnizatia primita pana acum pentru ca nu am declarat ca am alte venituri(din lider avon). Eu ca lider avon am castigat niste sume da putin cam 20 de lei pe luna. Vreau sa va intreb daca se poate sa dau inapoi doar banii castigati din lider avon si daca stiti sa-mi spuneti ce lege am incalcat. Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:32, 18 Noiembrie 2012
Un jurist (eventual un avocat pe asigurari sociale) va poate raspunde cum sa procedati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea platii stimulent de insertie optiunea ii Hexman Hexman [b]Saptamana trecuta am primit un document de la AGENTIA JUDETEANA PENTRU PLATI SI INSPECTIE SOCIALA[/b] [u]documentul:[/u] DECIZIA nr. xxxx din xx/xx/xxxx ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil si amnistia fiscala mame andi_gabriela andi_gabriela Buna ziua, am primit de curand o instintare de la Agentia pt plati si inspectie sociala, privind recuperarea unor sume platite necuvenit, cu titlul de ... (vezi toată discuția)
Restituire indemnizatie crestere copil leorot leorot Buna ziua, Sotia mea a nascut in nov 2012 si pana in nov 2014 a primit indemnizatie pt crestere copil. Am primit recent o decizie de la agentia judeteana ... (vezi toată discuția)