avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna seara,
M-a rugat o persoana din strainatate sa va contactez pt aflarea unor detalii cu privire la un viitor divort. Persoana in cauza se afla pe teritoriul Italiei impreuna cu sotul si copiii majori (elevi). Care este procedura cea mai convenabila pt divort si unde se poate desfasura procesul?trebuie sa mearga la un mediator ambii soti inainte de inceperea procesului?
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 18:37, 30 Octombrie 2012
La notar, primarie daca ambii soti sunt de acord cu divortul, sau instanta pentru divortul prin acord/din culpa.
Inca nu este obligatorie parcurgerea medierii.
la primărie.În România.După intrarea în vigoare a noului CPC-01 feb.2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept apartament ContSters122354 ContSters122354 hristos a inviat daca apartamentul a fost al sotiei inainte de casatorie,dar ulterior prin casatorie s-a trecut pe numele ambilor soti.sotia mai are dreptul ... (vezi toată discuția)
Mediere inainte de divort - prezenta obligatorie? daniella28 daniella28 daca am proces de divort intentat de sot iar eu nu sunt de acord sa divortez ca e copil minor la mijloc si nu ma prezint la mediere care inteleg ca e ... (vezi toată discuția)
Divort, ambii soti in strainatate catalinstanescu catalinstanescu Buna ziua , am si eu o intrebare ,baiatul meu s-a casatorit in septembrie anul trecut .Casatoria celor doi s-a derulat pe parcursul a doua luni ,dupa care a ... (vezi toată discuția)