avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... model cerere legalizare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

model cerere legalizare

Trebuie sa fac cerere pt. a legaliza o hotarare judecatoreasca, la Tribunalul.
Ma puteti ajuta cu un model de cerere? Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 14:32, 31 Octombrie 2012
Către, Tribunalul -----------
Dosar Civ.nr. ---------

Subsemnatul ----------------, reclamant (ori pârât) în dosarul mai sus arătat, vă solicit respectuos să aprobaţi legalizarea Sentinţei civile (ori penale, după caz) Nr. -------pronunţată de acest tribunal (sau deTribunalul X) în Dosarul Civ. (penal) Nr. -----------, cu menţiunea definitivă şi irevocabilă (potrivit cazului specific dvs).

Data ------- Semnătura,

Veţi anexa :
- Hotărârea instanţei;
- o Taxă judiciară de timbru a 2 RON ;
- un timbru judiciar a 0,15 RON ;

O zi senină!

Modelul se poate gasi si la registratura/arhiva instantelor, de regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru o simpla stampila este nevoie de o cerere? raluk_s raluk_s buna seara, As avea o intrebare, daca ma puteti ajuta... Doresc sa imi schimb buletinu, la buletine mi s-a spus ca imi trebuie stampila pe sentinta ... (vezi toată discuția)
Investire sentinta cu mentiunea ''definitiva si irevocabila'' sorana_g sorana_g Buna ziua, cum procedez ca sa obtin de la Judecatorie o sentinta cu mentiunea definitiva si irevocabila ? imi puteti oferi un model de astfel de cerere ? ... (vezi toată discuția)
legalizare hotarare divort ContSters241624 ContSters241624 Buna seara, As dori sa ma indrumati, care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac , dupa ce voi primi hotararea de divort ,unde trebuie sa merg , daca trebuie ... (vezi toată discuția)