avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... CONT BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENTA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

CONT BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENTA

Cum pot vedea tabelul preliminar al creditorilor?
Am facut un abonament pentru 1 an de zile pe site-ul buletinul procedurilor de insolventa. Am primit de la ONRC user-ul si parola si functioneaza

Alte discuții în legătură

Tabel preliminar al creantelor/bpi Cornelia S. Cornelia S. Buna seara! Tabelul preliminar al creantelor unei societatii comerciale a fost publicat in Buletinul Procedurilor de Insolventa (ONRC/BPI). As dori, in ... (vezi toată discuția)
Tabel preliminar Sophya Sophya Buna. Am si eu o problema. O sc care imi datoreaza o suma de bani a intrat in insolventa. AM primit notificarea de la lichidator iar termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)