avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Tabel preliminar al creantelor/BPI
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Tabel preliminar al creantelor/BPI

Buna seara! Tabelul preliminar al creantelor unei societatii comerciale a fost publicat in Buletinul Procedurilor de Insolventa (ONRC/BPI). As dori, in calitate de creditor (fost angajat), sa verific daca sunt trecuta in tabel si cu ce creeanta. Stiu ca acest serviciu se face contra cost, asadar stie cineva cat costa accesul la aceasta informatie? Atat online, cat si offline. Unde ma pot adresa si cum pot sa achit ca sa am acces la tabel? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornelia S. , utilizator 13:56, 14 Decembrie 2018
Am reusit sa rezolv singura. M- prezentat la ONRC, vi se cere ID si copia dupa acesta, completati o cerere, vi se face calculul la cate pagini are tabelul, iar apoi achitati la caserie contravaloarea. In urma acestor proceduri vi se elibereaza o copie dupa tabelul preliminar al creantelor, publicat in Buletinul Procedurilor de Insolventa. O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces la anumite acte tudor_25 tudor_25 Buna ziua. Daca vreau sa vad un tabel preliminar de creante in Buletinul Procedurilor de Insolventa, cum am acces? de pe recom online? De la onrc cum primesc ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)
Tabel creditori vladiana vladiana Cum pot verifica tabelul creditorilor intocmit pentru un fost angajator care a solicitat falimentul in luna iunie 2013 ? (vezi toată discuția)