avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii d112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

d112

Buna ziua!
Pentru persoanele fizice autorizate cu norma de venit (coafura) trebuie facut d112 sau se plateste direct la ANAF. Precizez ca nu mai este angajat in alta parte.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ruben , utilizator 14:46, 1 Noiembrie 2012
Daca nu are contract individual de munca ca angajat al dvs., ci va factureaza serviciile ca PFA, atunci n-are el ce cauta in D112. Ca PFA el isi plateste toate taxele singur. Fiind pe norma de venit, ii calculeaza Fiscul tot ce trebuie sa plateasca, el numai trebuie sa faca bani pentru a plati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe contract prestari servicii persoana fizica independenta sagetutza sagetutza Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire. Sunt angajat la o firma care imi plateste toate taxele pentru salarii. (Nu stiu daca e exprimarea corecta, dar din ... (vezi toată discuția)
Sot in pfa adrian140 adrian140 Buna ziua Suntem o familie de 2 profesori care dorim să medităm elevi la limba română. Putem îndoi ta 1 PFA pe numele soției iar soțul sa fie ... (vezi toată discuția)
Persoanele care coafează acasă Vycky1986 Vycky1986 Aceste persoane care tunde si face paru la doamne si nu au casa de marcat ,inseamna ca spala bani? Si unde ar trebui denuntate. (vezi toată discuția)