Sunt angajata in cadrul unei primarii de comuna din anul2008,inspector de specialitate IIS-personal contractual.
Din 01.10.2011 ,prin Hotarare de Consiliu local am fost mutata in Serviciul economic ,cu atributii de executare silita(emitere somatii,titluri executorii,popriri ,sechestru,ipoteci,amenzi) si am primit fisa postului care contine aceste sarcini de serviciu.
Intrebarea mea este daca pentru acest post care implica recuperare de taxe si impozite local nu ar trebui sa fiu functionar public.
In caz afirmativ ,va rog sa-mi spuneti care este temeiul legal.Multumesc.
persoana care este responsabil de resurse umane la d.voastra la inceput de an poate solicita modificarea Statului de functii avand in vedere ca d.voastra exercitare prerogative de putere publica . In functie de vechimea in specialitatea studiilor absolvite o sa fiti numita in functia publica ...
Sigur ca da; dv. faceti cerere la comp.R.U., prin care solicitati sa vi se analizeze atributiile din fisa postului. Dupa parerea mea, da atributiile pe care le aveti va da dreptul sa vi se transforme postul din functie contractuala in functie publica. Succes!