avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitatea contractul bilateral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitatea contractul bilateral

Stie cineva ce valabilitatea poate avea un contract bilateral intre doua societati, una reprezentata prin domnul X si cealalta prin domnul Y? In loc de sematura domnului X semneaza Z, o persoana care nu este trecuta in contractul respectiv, iar societatea sustine si prezinta o imputernicire pentru Z, imputernicire care nu apare in acest contract.
Deci in contract nu semneaza persoana trecuta ci o alta persoana care nu apare in contract, dar societatea sustine ca are imputernicire, care nu apare mentionata in contract.
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 07:55, 3 Noiembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Contractul poate fi valabil.
Pesocietatea lui X o sfatuiesc sa obtina si sa pastreze o copie a imputernicirii care arata clar dreptul lui Y de a semna contractul cu sc... srl privind ... (obiectul contractului).
NU este nici o problema ca imputernicirea nu apare mentionata in contract, important este sa existe.
Nu, este vorba de o imputernicire normala in care directorul imputerniceste pe Z numele si prenumele si atat nici cod numeric sau adresa si repet numele lu Z nu apare nicaieri in contract.
Nu e necesar ca numele lui Z sa apara in contract. Contractul e valabil, atata vreme cat a existat un mandat.
Dar ati citit ce mandat are?

Alte discuții în legătură

Eroare contract vanzare cumparare mshboss mshboss Buna seara!Vreau sa cumpar un apartament si am verificat contractul de vanzare cumparare al proprietarului inainte de a merge la notar. Am observat o eroare ... (vezi toată discuția)
împuternicire danieldinica danieldinica Mă confrunt cu următoarea problemă: Locatarii blocului în care locuiesc, s-au hotărât să accepte construirea unei mansarde de către o firmă ,contra ... (vezi toată discuția)
Imputernicire avocatiala integrity integrity la conflict de munca, la judecata de fond a fost depusa o imputernicire: \\"Domnii Avocati a, b, c se imputernicesc de catre clientul Y, in baza ... (vezi toată discuția)