avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu dupa incetarea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu dupa incetarea contractului de munca

Buna ziua.
Pe 30 septembrie mi-am dat demisia de la locul de munca si a fost acceptata. Mi s-a spus ca banii ii primesc pe 30 octombrie (conform contractului). Acum nu vrea sa-mi de banii spunand ca statele de plata nu au venit sau pentru ca doamna contabil si-a rupt piciorul si este in spital (inca nu s-a hotarat asupra motivului).
Ce as putea sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:18, 2 Noiembrie 2012
1. - Daca nu va primiti salariul puteti sa dati in judecata pe angajator la Tribunalul din judetul in care aveti domiciliul.
- Fiind litigiu de munca nu platiti taxe judiciare si de timbru judiciar.

2. Mai vorbiti inca o data cu angajatorul si daca nu vrea ii spuneti ca-l dati in judecata si ii veti cere si cheltuielile de judecata.
Puteti depune concomitent cu actiunea in instanta si o sesizare la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariului Armasoiu Nicolae Armasoiu Nicolae Mi-am incheiat CIM prin demisie fara preaviz in 30 aprilie 2009 si angajatorul refuza sa plateasca lichidarea si concediul. Ce pot sa fac va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Demisie si recuperare salarii sorinaionela sorinaionela din luna ian 2013 lucrez la o fabrica,iar din mai cu contract de munca.pe 14 septembrie mi-am data demisia (neacceptata).astazi mi s-a zis ca ma vor da in ... (vezi toată discuția)
Tribunalul muncii dana dragomanu dana dragomanu patronul la care am lucrat nu mai vrea sa.mi plateasca salariul pe ultima luna lucrata. mi.am dat demisia la zi pe motiv ca nu i.mi respecta orarul de munca. o ... (vezi toată discuția)