miha7070 
	    	Utilizator

miha7070 
	    	Utilizator	    

ganesh 
	    	Utilizator

ganesh 
	    	Utilizator	    

xerxes 
	    	Utilizator

xerxes 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 danileo	                   

Buna ziua,
Avem o firma platitoare de tva care detine mai multe cladiri de birouri, facturand normal cu tva chiria catre chiriasi.
Este posibil sa avem ... (vezi toată discuția)
	                    danileo	                   

Buna ziua,
Avem o firma platitoare de tva care detine mai multe cladiri de birouri, facturand normal cu tva chiria catre chiriasi.
Este posibil sa avem ... (vezi toată discuția)

simonaursu	                   

Buna ziua. Stiam ca, chiria nu este purtatoare de TVA. Sunt o soc. platitoare de TVA si care nu mai am alte venituri, decât cele din închiriere dar am ... (vezi toată discuția)
	                    simonaursu	                   

Buna ziua. Stiam ca, chiria nu este purtatoare de TVA. Sunt o soc. platitoare de TVA si care nu mai am alte venituri, decât cele din închiriere dar am ... (vezi toată discuția)

bbn_1982	                   

Buna seara. Am o problema si anume: Persoana juridica, din luna septembrie 2009 am dat in chirie (contract de locatiune) un imobil unei persoane fizice. ... (vezi toată discuția)
	                    bbn_1982	                   

Buna seara. Am o problema si anume: Persoana juridica, din luna septembrie 2009 am dat in chirie (contract de locatiune) un imobil unei persoane fizice. ... (vezi toată discuția)