avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Metrii patrati al unui apartament cumparat sau vandut
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Metrii patrati al unui apartament cumparat sau vandut

As vrea sa vand garsoniera. Pe cadastru este insemnata cu 38,8 metrii patrati, intr-adevar este spatioasa. Cumparatorul insa nu vrea sa considere si terasa in aceste dimensiuni, terasa inchisa cu termopan destul de mare . Cum se vinde? Tinand cont de spatiul din acte sau doar de cel masurat inafara terasei? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: recarlo , utilizator 18:51, 3 Noiembrie 2012
Multumesc, era doar o informatie fiind in tratativa. Eu consider terasa ca facand parte din apartament, el o exclude ca suprafata si nu vrea sa fie socotita. Atata tot. Credeam ca exista o disciplina legala cu care sa pot sa-mi argumentez cererea. Oricum multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate adauga un act aditional la contractul de vanzare cumparare a unui ap? maria_carmen maria_carmen In timpul constuirii imobilului (blocul a fost construit in sistem ANVIG) a fost inchisa terasa de 17 mp (aici cu sensul de balcon acoperit aflat pe coltul ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis terasa dan13cris dan13cris Buna ziua, Am achizitionat o garsoniera la etajul 8/8 al unui bloc din Bucuresti. Doresc sa stiu daca reparatiile la acoperisul terasei garsonierei se ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata si la multi ani 2022. numele meu este andrei gabriel ... Andrei I. Gabriel I.I. Andrei I. Gabriel I.I. Buna dimineata si la multi ani 2022. Numele meu este Andrei Gabriel iar la inceputul anului 2021 am achitat in vederea achizitionarii unei garsoniere suma de ... (vezi toată discuția)