avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Nu se respectã nimic, online.
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Nu se respectã nimic, online.

Salut! Astăzi, am luat kick pe un chat, de la un joc online. Din cauză că am scris o propoziţie în engleză, crezând că moderatorul este englez. Dându-mi mai apoi seama că am greşit, am vorbit în limba română şi l-am întrebat politicos, de ce am luat kick, după care mi-am luat ban definitiv, pe motiv că "Nu respect moderatorii".
Problema a continuat şi pe forumul jocului; Întrebând pe forum de ce am fost banat, un moderator al forumul mi-a răspuns că banul a fost corect, adică menţionând că am fost banat din cauza mesajului în engleză. I-am replicat că nu am luat ban din cauza mesajului în engleză şi că trebuie să nu mintă, pt. că, în calitate de moderator, nu-i nici corect şi probabil nici legal ce face.
După un timp, acel post mi-a fost şters, probabil, tot ce acel moderator, demonstrându-mi că am dreptate şi că ei "fac legea".
Menţionez că nu am făcut nimic greşit, chiar şi după setul de reguli impuse de acel joc, am luat ban definitiv (cred, căci nu îmi mai arată chat-ul deloc), pe un motiv, inexistent în propriile lor reguli care le-au creat.

Ce se poate face în acest caz? Am nevoie de chat să pot vorbi cu amicii virtuali, nu se poate juca întro asemenea anarhie, unde cel ce este admin, face legea, chiar dacă are dreptate, chiar dacă nu. Căci, probabil şi el a semnat nişte acte când a devenit moderator, că nu va comite nici o nedreptate şi mai mult, nici o ilegalitate, ceea ce este clar că, probabil în acest caz, s-a comis.

Vă rog să vă daţi cu părerea ca să pot afla şi eu dacă are rost să mă complic în continuare sau nu. Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 12:34, 4 Noiembrie 2012
dumneavoastră, chiar mai aveți timp de crezut în dreptate ? dreptatea e cum și-o face cel puternic.Ca să puteți clarifica problema speței, studiați mai aprofundat Regulamentul acelui chat: în mod normal trebuie să rezulte și sancțiunile ce se pot aplica și când, NU oricum și după cheful moderatorilor.Unii dintre moderatori se cred prea deștepți și ”nemuritori” în comparație cu utilizatorii, la aceștia dacă nu există un Regulament concret, își pot imagina că pot sancționa oricând pe calculul din îngustimea cunoștințelor de care dispun și potrivit particulei de materie cenușie ce o au în folosință dar folosind funcția/puterea butoanelor de comandă ale chat/site-ului respectiv.În opinia mea : este o aplicare greșită a sancțiunii pt că ați folosit exprimarea în engleză și nu în română dar necunoscând concret condițiile Regulamantului cu privire la chat, nu mă pot pronunța.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

banat la "comentarii" la un anumit ziar online CYBORG CYBORG DE vreo 7 luni sunt banat la \\"comentarii\\" la un anumit ziar online.Nu le convine opinia mea politica! Cum pot sa ma debanez, ca sa pot posta in continuare ... (vezi toată discuția)
Acces blocat in forum !!! Cocollino Cocollino Nu stiu de ce, dar constat ca am accesul blocat in Forum. Am gresit cu ceva sau...ce s-a intamplat?? Ce pot face sa fiu deblocata? Nu pot raspunde mesajelor ... (vezi toată discuția)
Avertisment @ynocentta gi-jane2 gi-jane2 Userul @ynocentta primeste avertisment pentru postarea in forum a unor informatii eronate si pentru incalcarea in mod repetat a punctelor 2.5, 2.12 , 2.15 din ... (vezi toată discuția)