avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... banat la \\"comentarii\\" la un anumit ziar online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

banat la "comentarii" la un anumit ziar online

DE vreo 7 luni sunt banat la "comentarii" la un anumit ziar online.Nu le convine opinia mea politica!
Cum pot sa ma debanez, ca sa pot posta in continuare la ei, iar ei sa nu ma poata bana ?Exista ceva programe bune pentru debanare?
Va multumesc?
Daca adminii au luat decizia ca dvs. sa fiti banat, atunci tot numai acestia pot ridica sanctiunea aplicata. Banarile nu se aplica decat a urmare a incalcarii regulamentului de forum in mod repetat si nu la modul discretionar. Exista site-uri de jocuri in care daca adminii nu sunt prezenti, este introdus automat plug-in-ul care da kick, gag, slay, ban, programat de exemplu pentru cuvinte urate.
Orice program de debanare ati folosi, oricum updat-urile il vor face nefunctional

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu se respectã nimic, online. Andrei-Jean-J Andrei-Jean-J Salut! Astăzi, am luat kick pe un chat, de la un joc online. Din cauză că am scris o propoziţie în engleză, crezând că moderatorul este englez. ... (vezi toată discuția)
Legea copyrightului danutza40 danutza40 Buna ziua,va solicit din nou ajutorul in legatura cu patania unei amice!Zilele trecute s-a pomenit la usa apartamentului cu un domn si o doamna, inspectori, ... (vezi toată discuția)
Faceti abuzuri ContSters373704 ContSters373704 uitati ce este,nu imi tot inchideti mie postarile daca nu va convin voua.va faceti publicitate,mergeti pe like,clicuri,publicitate si am copiat raspunsurile ... (vezi toată discuția)