avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Regimul cladirilor monument istoric
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Regimul cladirilor monument istoric

Ce aprobari si ce alte documente sunt necesare pentru repararea si eventual unele modificari la o locuinta inscrisa pe lista monumentelor istorice din Bucuresti. Proprietarul locuintei locuieste acolo.
Lista monumentelor istorice se actualizeaza periodic?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:16, 5 Noiembrie 2012
Lista monumentelor istorice inscrise in patrimoniul cultural national, este mentinuta si actualizata periodic de catre Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National din Romania, ultima actualizare datand din 2010
Pentru lucrarile de modificare pe care doriti sa le faceti trebuie sa va adresati directiei pentru cultura si patrimoniu national a municipiului Bucuresti:
[ link extern ] /
Aici gasiti lista monumentelor istorice:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire geamuri la casa monument istoric GermanAlex GermanAlex Detin o casa monument istoric in centrul Brasovului. Exteriorul este reparat dar geamurile si ramele de la geamuri sunt in ultimul hal de degradare (lemnul e ... (vezi toată discuția)
Cladire de patrimoniu anaoi75 anaoi75 Am o ruda care locuieste intr-un apartament (si e proprietar al acelui apartament) dintr-o cladire de patrimoniu si in ultima vreme se confrunta cu o problema: ... (vezi toată discuția)
Conditiile incadrarii unui imobil in monument istoric ama ama buna ziua, m-ar interesa in ce situatie un bun imobil poate fi introdus pe lista imobilelor clasificate ca monument istoric. Care sunt criteriile si ... (vezi toată discuția)