Buna ziua!
AM nevoie de un sfat cu privire la o amenintare pe facebook. I-am dat Ignore individului respectiv cand a inceput sa imi trimita mesaje de genu "vreau sa te vad", iar acum ma ameninta ca vine el la mine la servici sa vada de ce l-am sters din lista si de ce sunt cu nasu pe sus. Cum sa procedez? Multumesc!
în ziua de azi, sunt la modă ameninţările de tot felul : unele din lipsă de educaţie, altele îi distrează pe anumiţi indivizi potrivit viziunii minţii specifice lor, altele din lipsă de morală etc etc altele potrivit unor factori psihologici specifici capitalismului.Ar fi indicat ca : pe reţelele de socializare, să nu oferim TOATE datele noastre personale ca să nu avem probleme.Încercaţi a sterge aumite date personale de pe Facebook (chiar dacă acea reţea are în memorie totul, nu mai sunt vizibile).Dacă veţi primi ameninţări cu moartea, supunerea la tortură, crearea de orice suferinţe etc puteţi depune o plângere penală la Unitatea de Poliţie de care aparţineţi, însă : nu cred în prea mare reuşită întrucât putini îşi comunică adresa/numele adevărat în adresele de e-mail, reţele de socializare dar e bine să încercaţi.Blocaţi acel personaj.Sincer, vă spun că niciodată nu se va întâmpla ca acel individ să vină la dvs ori să vă poată face vreun rău, sunt doar pure efecte psihologice.