avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salariu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salariu

Sunt angajata intr-o primarie ca inspector de specialitate II S-contractual,gradatia 4,clasa de salarizare 34,vechime in unitate 5 ani,vechime in campul muncii 21 de ani.
Intrebarea mea este urmatoarea: daca incepand cu anul viitor functia mea se transforma din contractual in functionar public,salariul meu scade sau creste?
Mentionez ca acum am salariul de baza 1439 lei,drepturi salariale prin L285/2010 600 lei si spor conditii vatamatoare 125 lei.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 14:12, 19 Noiembrie 2012
depinde de vechimea in studiile superioare absolvite pentru a stii ce functie publica va corespunde.
Am absolvit facultatea in vara anului 2008,iar in toamna aceluiasi an mi s-a transformat postul din studii medii in studii superioare,fiind personal contractual.
Gradatia 4 cu 21 ani vechime in munca ? este gradatia 5.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare posturi contractuale în funcþii publice egrindeanu egrindeanu Lucrez într-o instituţie publică ( asistenţă socială) din anul 1994 în cadrul serviciului contabilitate, absolventă de liceu economic , ca şi ... (vezi toată discuția)
Ce coeficient de ierarhizare ar fi trebui sa obtin dupa examenul de promovare TEOMIR TEOMIR Sunt functionar public. Am sustinut examenul de promovare pentru Inspector principal din gradatia 5, treapta II, clasa 43 (vechime totala in munca 29 ani, din ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza vechimea in munca ? logofatu logofatu Buna ziua, Cum se calculeaza sporul la vechimea in munca la peste 20 ani ? \\" (2) Clasele de salarizare şi coeficienţii prevăzuţi in anexe pentru ... (vezi toată discuția)