andrabanut a scris:
Impotriva actelor si masurilor procurorului se poate face plangere la procurorul ierarhic superior. Prin urmare, as recomanda sa formulati o astfel de plangere. Daca si aceasta va fi solutionata nefavorabil, puteti sa va adresati instantei de judecata.
Ajungand in instanta, puteti invoca lipsa asistarii de catre avocat a mamei dvs. precum si de impartialitatea procurorului, ceea ce ar putea duce intr-un final la refacerea urmaririi penale de catre un alt procuror.
Este singura cale legala la care ma pot gandi. Dar nu as putea sa spun nimic despre rezultat, fiindca instantele si organele de urmarire penala sunt imprevizibile, ca sa fiu delicata. Succes!
Domnilor si doamnelor... daca imi spunea cineva cat de corupta este justitia in tara asta ziceam ca este gluma. Intrand in contact cu ea imi dau seama ca asa este.
Am aflat acum de la mama mea ca respectivii vecini ne-au facut probleme multe in trecut.
Au stramutat razorul, ne-au rupt gardul, ne-au spart casa, sunt recidivisti chiar avem un
angajament scris din partea persoanei care ne-a reclamat in aceasta cauza are angajament luat in 2007 ca va evita orice conflict cu familia noastra.
Culmea ca este un procuror care se ocupa de zona si avem motive temeinice sa credem ca a luat ceva de la ei altfel nu se justifica acest comportament. El a instrumentat si precedentele dosare.
Ei ne sparg casa, recunosc si raman bazma curata si noi maturam gunoaiele care ni le arunca peste gard, te ia la injuraturi, la pitroaie si procurorul te scoate pe tine vinovat ca te aperi, ca de dom-le s-a dus baba repede la legist, i-a bagat 1 milion in buzunar si i-a dat ala certificat medico-legal pentru agresiune.
Mai mult decat atat, este de notorietete in sat cine provoaca scandalurile, ca se bat intre ei toata ziua samd.
Eu unul nu concep asa ceva, o magarie mai mare.
Dovada aici:
[ link extern ] >