avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA

Buna ziua,
Am cateva intrebari. Am apartamentul in executare silita din cauza unui imprumut la banca. Vreau sa vand ap sa inapoiez banii pt stingerea datoriilor, dar nu prea exista intelegere.
Deci daca reusesc sa depun banii pana la prima licitatie a apartamentului este ok, se pot rezolva problemele?
Apoi cum se face evaluarea apartamentului.Pot depune contestatie? Cum, unde?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:44, 28 Noiembrie 2012
Scuze, dar nu am mai intrat. Am fost foarte prinsa cu rezolvarea problemelor. Sunt din Campina. In principiu am rezolvat prin vanzarea apartamentului. Greu, pe o piata unde nu se misca nimic.
Va mai deranjez cu o intrebare. Personal nu mi se pare corect. Insa tarim in Romania.
Executarea silita a venit pentru o suma.Cand am spus executorului ca platesc calculul sumei de la banca a fost altul, cica cu dobanzi, care au crescut substantial.Intreb si eu ca omul de rand, normal si prost, este ok? la o suma trimisa in executare se adauga dobanzi?
Pai daca tot lungeam cu contestatii si alte smecheri judecatoresti, nu luau pe apartament cate dobanzi se strangeau.
Este vorba despre comisionul executorului si a cheltuielilor rezultate cu dosarul de executare. Din pacate acestea sunt cam mari. Dobanzile si penalitatile (conform legii) curg pana la data achitarii integrale a debitului.
ce este pentru executor e ok, nu comentez. nici la celelalte nu mai comentez am platit deja, dar nu-i normal. ma bucur totusi ca un vecin are un apartament luat prin ipoteca cu vreo 40000 euro.este in executare de un an. ma gandesc ce dobanzi o avea. o sa-si recupereze aia banii la paste =D>:happy:
Sa moara si capra vecinului, spuneti dvs.?#-o. Problema este ca pentru diferenta de bani, persoana fizica va fi urmarita din punct de vedere al executarii pana la achitarea integrala a debitului, din pacate. (popriri pe salarii, pe pensii, executari pe alte bunuri daca exista, etc.)
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2012
PIRJOL ANA-MARIA, Consilier juridic
a fost desteapta. nu mai are nimic pe nume. iar la salriul minim pe economie.... sa-i tot ia, iar pana la pensie mai au de asteptat vreo 20 de ani. apartamentul ala face vreo 20mii euro. iar imprumutul a fost mult mai mare. adica se incadreaza la "baieti destepti"
si nu este "cu capra vecinului" dar ....nu vreau sa mai comentez despre stat, banci, impozite si altele. Poate un impozit o dobanda pe sufletul daca se poate.

Alte discuții în legătură

Licitatie cumparare apartament de catre cumnat. yamada yamada Fratele sotiei mele poate participa la o licitatie de cumparare a unui apartament ce imi apartine, scos la licitatie in urma cererii de executare silita din ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar nfurdea@yahoo.com nfurdea@yahoo.com care si cat dureaza procedura de executare silita; pana la cat pot sa coboare pretul la casa in cadrul licitatiilor (vezi toată discuția)
Pot ramane in apartament pana la vanzarea prin licitatie ? yamada yamada Am achizitionat un credit imobiliar in perioada de boom imobiliar. Dupa 3 ani de plata a ratelor la zi, am ramas fara loc de munca si nu am mai putut plati ... (vezi toată discuția)