avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... anulare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

anulare permis de conducere

Buna ziua , ma numesc Bucur Sebastian si in urma unui proces in care sa stabilit ca sunt vinovat de vatamare corporala grava din culpa, primiind 6 luni de inchisoare cu suspendare Politia m-a anuntat ca permisul este anulat. Am inteles ca mai pot sustine un nou examen de obtinere a permisului dupa perioada de 1 an.
Intrebartea mea este daca pot reduce acesta perioada ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 18:40, 29 Ianuarie 2009
aceasta perioada nu se poate reduce se poate da examen pentru redobandire permis dupa minim un an de la ramanerea definitiva a hotararii jud. si nu de cand a fost suspendat permisul,doar in cazul pedepsei cu executare sau a unei amenzi penale perioada de asteptare este de 6 luni dupa care se poate da examenul.In perioada asta de 1 an te poti inscrie la o scoala de soferi dar examenul il dai dupa ce trece un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura redobandire permis dupa proces ContSters357097 ContSters357097 sunt cercetat penal si trimis in judecata sub control judiciar , pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa , vatamare corporala din culpa si ... (vezi toată discuția)
Redobandirea permisului auto bobi100 bobi100 Buna ziua, In urma unui accident auto am primit o amenda penala pentru vatamare corporala din culpa pe care am si achitat-o in data de 01.06.2011. Dupa ce ... (vezi toată discuția)