avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concurs

Regulamentul -cadru pentru ocuparea unui post vacant sau temporar vacant pt sanatate ,se gaseste in Hot.Guv.285/23.03.2011 SAU H.G. nr.497/2010?
Sau a aparut un alt ordin ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmenstan , utilizator 22:06, 7 Noiembrie 2012
HG nr.285/2011 nu are nicio tangenta cu ocuparea unui post ... se refera la suplimentarea bugetului Ministerului Mediului si Padurilor din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2011, pentru realizarea unor lucrari de decontaminare ..

HG nr.497/2010 aproba Regulamentul de organizare si desfasurare a concursului si a examenului pentru ocuparea posturilor vacante si temporar vacante, precum si stabilirea criteriilor de evaluare a performantelor profesionale individuale la promovare prin examen a personalului contractual din sistemul sanitar
Am gresit ,286/2011 .Vroiam sa stiu daca sunt in vigoare cele doua horarari, sau s-a modificar regulamentul privind ocuparea posturilor prin concurs .
Multumesc.
HG nr. 286/2011 aproba Regulamentul -cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice

Fiind vorba despre sectorul de activitate sanatate sunt incidente prevederile HG nr.497/2010.

Cele doua HG sunt in vigoare ...
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent medical generalist studii superioare vs studii postliceale StelutaStely StelutaStely Hotararea de Guvern 497/2010 privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a concursului si a examenului pentru ocuparea posturilor vacante si ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar pentru limita de varsta Aura Pop Aura Pop Buna seara Lucrez intr-o primarie , un functionar public urmeaza sa se pensioneze pentru limita de varsta si primarul vrea sa IL tina in ... (vezi toată discuția)