avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice \\"LICITATIE MULTIANUALA !\\"
Discuție deschisă în Achiziţii publice

"LICITATIE MULTIANUALA !"

SPETA:
O institutie bugetara doreste sa modernizeze un departament dotandu-l cu aparatura diversa insa nu are buget alocat pentru a o achizitiona pe toata intr-un an bugetar. Conducerea ar dori sa deschida o procedura de licitatie multianuala si sa incheie un contract multianual in ideea de a lua de la un furnizor toata aparatura necesara insa pe rand , achizitia intinzandu-se pe mai multi ani in functie de bugetul ce-l va primi.
INTREBARE :
Eu nu am gasit in HG34/2006 ,OUG 925/2006 reglementat termenul de licitatie multianuala puteti sa-mi sugerati care ar fi procedra cea mai corecta de aplicat?...Eu cred ca trebuie facut acord cadru.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 16:07, 13 Noiembrie 2012
Daca nu aveti un buget alocat, va recomand sa faceti acord cadru, (art.142 din OUG 34/2006 si urmatoarele).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract multianual luciad luciad Buna ziua, In urma unei licitatii deschisa a fost atribuit un contract multianual de lucrari. Care este valoarea care va fi prevazuta in contract - ... (vezi toată discuția)
Durata contract multianual achiziitii publice beluliviu beluliviu Intrebarea mea este: pot incheia un contract de achizitie publica pe o perioada mai mare de 4 ani? si daca da care este durata maxima a contractului? si daca ... (vezi toată discuția)
Act aditional seby_red_dogg seby_red_dogg Va rog sa ma ajutati intr-o problema...Din cauza bugetului, contractele la achizitii au fost facute pe o perioada de doar 3 luni si au expirat la sf lunii ... (vezi toată discuția)