avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... redobindire proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

redobindire proprietate

buna ziua am avut o casa in rm vilcea ce a fost demolata in 1989,cu un teren de 400mp.dupa revolutie mi s au retrocedat 60mp din acest teren am vreo sansa in momentul de fata sa imi recuperez restul de teren de 340mp sau un teren in alta parte a orasului,o despagubire ceva am inteles ca au existat niste termene pt depunerea acestor tipuri de cereri.precizez ca acum pe terenul respectiv se afla o parcare ce este in proprietatea primariei rm vilcea.multumesc,
Cel mai recent răspuns: dantronik , utilizator 09:50, 11 Noiembrie 2012
da, in principiu da, se poate recupera si restul de teren
as fii extrem de incintata daca ma ti putea ajuta si as avea sanse reale de redobindire a proprietatii,imi puteti lasa un nr de tel sa va explic in detaliu?multumesc
ce pasi ar trebui sa urmez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobindire proprietate dantronik dantronik buna ziua am avut o casa in rm vilcea ce a fost demolata in 1989,cu un teren de 400mp.dupa revolutie mi s au retrocedat 60mp din acest teren am vreo sansa in ... (vezi toată discuția)
Proprietar demolat/ expropriat de comunisti - nedespagubit Elisabeth58 Elisabeth58 Proprietar demolat/ expropriat de comunisti - NEDESPAGUBIT Multa sanatate va doresc tuturor! In anul 1975, tata si cu mine am fost mostenitorii ... (vezi toată discuția)
Retrocedari imlaurentiu imlaurentiu Bunicul meu a avut o casa in centrul orasului iar pe vremea raposatului i-a fost confiscat terenul si casa i-a fost daramata . Atunci a primit o despagubire ... (vezi toată discuția)