avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Informatii despre locul de munca al unei persoane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Informatii despre locul de munca al unei persoane

Exista posibilitatea de a afla unde este angajata o persoana cu Contract de Munca? Daca da, unde ma pot adresa?
Cel mai recent răspuns: geny70 , utilizator 10:11, 9 Noiembrie 2012
Nu cred ca aveti cum sa aflati asa ceva...
Nu exista aceasta posibilittae pentru terte persoane .. numai anumite institutii pot afla asa ceva de la ITM , si anume: Politia , Parchetul , Instantele de judecata si Exceutorii judecatoresti ...
Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca-recuperare drepturi banesti. tribunalul imi cere documente pe care nu le am eu,,,ce ma fac ?,,, ContSters241026 ContSters241026 Buna seara tuturor ma aflu intr-o situatie din care nu stiu cum sa ies Subiect -Ma aflu in proces cu fostul angajator multiple probleme: Recuperare salarii ... (vezi toată discuția)
Se pot obtine date despre existenta contractelor de munca? exuser exuser cineva are un contract de munca cu norma întreagă iar pe lângă acesta mai are un alt contract de munca. angajatorul i-a cerut sa declare pe proprie ... (vezi toată discuția)
Neexecutare hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila gadaleanrobert gadaleanrobert In data de 17 mai 2010 sotia mea a fost concediata pe perioada concediului medical. Am facut plangere la ITM, am actionat firma in judecata, am castigat ... (vezi toată discuția)