avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... anulare casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

anulare casatorie

se poate declara nula casatoria daca in certificatul de casatorie , prenumele meu a fost incurcat cu al soacrei si invers cu al soacrei mele?
Acest lucru ar fi considerat o Eroare materiala, totusi dvs ati depus inscrisuri si ati fost prezenta pentru a va da consimtamantul la incheierea casatoriei. Eventual e anulabil actul in sine si nu casatoria.


Av Gheorghe Alexandru
Ar fi bine sa cereti indreptarea erorii materiale din certificat si sa vi se emita unul corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp gresit in certificat casatorie AndreeaIB AndreeaIB Buna ziua, Recent am descoperit ca CNP-ul meu din certificatul de casatorie (emis in 2004 :(() are o cifra gresita; in cazul unui divort, as putea sa ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca gresita cosming2018 cosming2018 Buna seara, Va rog sa ma ajutati intr-o chestiune. Mama mea a divortat in anul 1995, facand si partajul, unde i-a ramas apartamentul. De fiecare daca cand ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? l-boghian l-boghian Buna ziua,va rog sa ma mai ajutati inca o data in aceasta problema.Eu si fostul sot vrem sa ne recasatorim dupa 16 ani de la divort.In urma depunerii actelor ... (vezi toată discuția)