avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire

Prietena mea a fost amenintata cu moartea de catre iubitul unei colege de facultate, pentru ca este gelos. Individul a si bruscat-o pe prietena mea si tot tragea de ea sa "discute" in particular ca sa o ameninte sa nu mai aiba contact cu iubita lui (colega prietnei mele), care nici nu s-a mai intamplat dar el tot insista si o ameninta. Intrebarea mea este cum pot sa il fac pe acest individ sa stea departe de prietena mea.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: koty_eu , utilizator 18:57, 8 Noiembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Ok si depun plangere la politie, dar ei ce o sa faca? Trebuie sa dovedim cumva ca ea a fost amenintata si inca este sau cum?
Plangerea trebuie sa o depuna prietena dvs.
Multumesc frumos.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare Jonny93 Jonny93 Buna ziua, as dori sa va intreb in ce mod s-ar putea rezolva o problema. O prietena a avut un iubit cu care la inceput s-a inteles bine, dar cu timpul ... (vezi toată discuția)
Lovita, injurata, amenintata angelrain angelrain buna.am sa scriu scurt ca am vazut ca asa se practica pe aici.am fost lovita injurata si amenintata de catre un individ pe care il cunosc in fata usii lui pe ... (vezi toată discuția)
Lovit, agresat după un accident premeditat Codruts Codruts Ieri am fost lovit intenționat in timp ce ststionam la culoarea roșului a semaforului de un domn , din motive personale , avariindu-mi bara spate si ceva de ... (vezi toată discuția)