sa va spun problema mea am cumparat o masina trebuia sa merg cu proprietarul sa fac contract de vanzare cumparare dar el tot ma amana asa ca mam dus am fact un contract in care la vanzatorul a semnat o cunostinta dea mea si la cumparator eu.in aceeasi zi mam dus cu acel contract la tribunal si am deschis o actiune serviciului public de inmatriculari si permise.iam dat fostului proprietar un contract si lam anuntat ca lam facut si fara el.apoi eu mam gandit ca am facut fals in acte si am facut un alt contract de vanzare cumparare in care el a fost deacord si a semnat.acum fostul proprietar ma dat in judecata pt fals in acte in baza primului contract .ce ma fac a ajuns dosarul la parchet,cum pot sa ma apar ajutatima
singurul sfat pertinent este sa cautati un avocat specializat in drept penal care sa va ajute.
Organele de cercetare si judecatorul - daca se va ajunge acolo - vor tine seama de circumstantele descrise de dvs care arata o gravitate redusa a faptelor astfel incat nu ma astept la o pedeapsa importanta. Oricum, sper ca veti invata pe viitor sa va abtineti de la savarsirea de fapte penale. De asemenea, gramatica ar trebui sa fie o preocupare a dvs.
In primul rand am scris repede si nu am tinut seama de gramatica sorry.imi puteti spune la ce fapte cat de minore ar fi sa ma astept..tin sa mai complectez ca:lucrul vandut estee o masina care se afla la mine cu toate actele....de furt nu ma poate acuza.va rog sa/mi raspundeti.
Dosarul este trimis la parchet.
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
cel mai probabil veti afla acest aspect cu ocazia audierii de la Parchet cand este bine sa mergeti insotita de un avocat.
Faptele de care veti fi acuzata vor fi probabil fals si uz de fals.