avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita banca
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita banca

Buna Ziua
Am o intrebare in legatura cu un credit pe care l-am facut in 2006.
Este un credit in valoare de 5000euro si nu am platit nici o rata.Valoarea lui a ajuns la 7000E.Banca mi-a trimis notificare de executare silita.Am contactat banca si am mers la ei unde am achitat suma de 4000euro am proces verbal si chitanta.De atunci nu am mai achitat nimic.Peste ceva timp am primit scrisori de la Kruk unde ma ameninta ca ma v-or executa silit.Eu nu inteleg un lucru.Este normal ca banca sa te execute silit si dupa aia sa vand creditul meu recuperatorilor Kruk ca apoi ei sa ma mai execute silit inca odata?Asta nu inteleg,plus kruk imi cere 23.000lei.
Sper ca ma puteti ajuta cu informatii.
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Nadia88 , utilizator 16:53, 9 Noiembrie 2012
De uinde ati constatat ca este vorba despre doua executari silite aferente unui singur contract de credit?
Legal,daca in teremenul contractual asumat,beneficiarul creditului nu isi asuma responsabilitatea platii ratelor,cu scopul legitim de recuperare credit banca are dreptul sa demareze procedura de executare silita
Avand in vedere precizarile dvs,rezulta ca dupa ce nu ati continuat plata dupa achitarea transei de 4000 euro,creditorul a cesionat dreptul de recuperare in favoarea unui recuperator
Conform norme in vigoare ,la suma cu care figurati restant au fost aplicate penalitati de intarziere si suplimentar cheltuieli de executare
Euam fost somata de catre un executor din banca respectiva.Deci dosarul intrase in executare deja.Dupa ei au vandut acel credit catre kruk si aia imi trimit somatii de executare silita..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Dana_Abarjan Dana_Abarjan Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am facut un credit in 2008 de 17.000 de lei la BCR, din care am platit 9.600 de lei, dar am ramas fara loc de munca in ... (vezi toată discuția)
Somatie executor - contestatie prescriptie facuta in termen legal Gabi-007 Gabi-007 O sa intru direct in subiect si o sa va spun ca in anul [b]2006[/b] am luat un credit de nevoi personale - [b]6000 de euro[/b] -, cu buletinul, de la o ... (vezi toată discuția)
Executare silita cesiune doareu199 doareu199 Buna ziua. am avut un contract de credit de nevoi personale incheiat in 2007 la BCR pe care l-am achitat partial pana prin 2012. in 2014 BCR a cesionat ... (vezi toată discuția)