avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot sa beneficiez de pensie anticipata?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot sa beneficiez de pensie anticipata?

Buna ziua
Pot beneficia de pensie la cerere daca nu am loc de munca dar imi platesc singura CASE-ul la casa de pensii?Mentionez caam vechime in cumpul muncii de 36 ani lucrati efectiv.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 20:44, 9 Noiembrie 2012
Da, aveti dreptul daca indepliniti toate conditiile prevazute de lege.
Aveti mai mult decat stagiul necesar. Daca spuneti care e luna si anul nasterii, pot sa va spun cand aveti dreptul la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificari conditii pensionare anticipata si cumparare vechime Alina9027 Alina9027 Buna seara! - Mama mea este nascuta in 1958 si va implini 59 de ani in curand. - In perioada sep 1977 si mar 1982 a fost in facultate, iar de atunci este ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata DanielRa DanielRa Va rog sa-mi spuneti daca cu acest stagiu de cotizare pot iesi la pensie anticipat. Stagiul de cotizare realizat: 36 ani 4luni 25 zile -in gr.II ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru perioada lucrata in strainatate Anitek59 Anitek59 Buna ziua,sint asistenta madicala. Sint nascuta in 1959 .Am lucrat in tara in spital incepind di 1978 pina in 2002.Din 2002 lucrez in italia cu contract de ... (vezi toată discuția)