avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACHIZITIE TEREN
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACHIZITIE TEREN

Cum pot cumpara un teren daca pe titlul de proprietate sunt trecuti 5 frati [mostenitori ai defunctului ...] si unul dintre ei e bunicul care tine acest teren din totdeauna.titlul de proprietate il are de anul asta 2012.Doi din frati sunt morti.Sant 5000mp in 4 parcele si vreau sa il cumpar tot.Bunicul vrea sa mi-l lase mie tot. VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ko1976stas , utilizator 23:04, 19 Noiembrie 2012
TREBUIE SA-TI VANDA terenul toti proprietarii sau mostenitorii.
ar trebui intai dezbatuta taxa de succesiune.
carmenmur a scris:

ar trebui intai dezbatuta taxa de succesiune.

Trebuie dezbatuta SUCCESIUNEA dupa fiecare dintre cei decedati care figureaza pe Titlul de proprietate. Dupa aceea, persoanele in viata de pe Titlu si mostenitorii celor defuncti trebuie sa va vanda/doneze terenul. Bunicul nu poate sa va lase tot, ci doar ce-i apartine. Asadar, dezbatere mosteniri, cadastru, intabulare, act de instrainare...
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren cu titlu de proprietate, fara intabulare, cu mai multi mostenitori Ileana_D Ileana_D Pe un teren arabil, exista un titlu de proprietate pe care sunt trecute 3 persoane, dintre care doua sunt de mult decedate si nu s-a facut succesiune sau ... (vezi toată discuția)
Mostenitor nementionat pe titlul de proprietate. succesiune. intabulare. MariusEmilian MariusEmilian Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in descifrarea unei situatii mult prea stufoase pentru mine! Scopul final al expunerii este intentia de a face ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire dupa bunici ADELA.B ADELA.B Buna ziua , Ma confrunt cu o problema de dezbatere . Bunicii mei au decedat si tatal meu a decedat si nu s-a facut dezbaterea de mostenire asupra unui teren ... (vezi toată discuția)