avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... consultatie la medicul de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

consultatie la medicul de familie

Buna ziua, sunt gravida in 6 luni si am fost de la 01 oct pana 10 noiembrie de cel mult 4 ori la medicul de familie. A 4 - a oara, am fost sa i-au un bilet de trimitere din cauza ca in urma cu o zi nu a avut formularele ,,biletele de trimitere" si a trebuit sa revin, iar d-na doctor mi-a spus ca am voie la cel mult 2 consultatii gratuite pe luna. La cabinet exista o lista cu tarife printre care cine nu isi face programare plateste dar nu este specificat de a 3- a consultatie se plateste indiferent daca exista programare sau nu. Mentionez ca am cerut o singura data sa fiu consultata, am avut nevoie de 2 bilete de trimitere, adev. somaj, si concediu medical,. Intrebarea este: exista o limita la nr de consultatii pe luna?
Cel mai recent răspuns: alinaeliza2003 , utilizator 17:37, 29 Noiembrie 2012
In afara de urgente, aveti dreptul la 3 consultatii gratuite pe luna si cu obtinerea, daca este cazul de 3 bilete de trimitere catre alte specialitati. Si aceasta pentru ca atat deconteaza Casa de asigurari intr-o luna. Ce este mai mult se plateste. Chiar daca ati venit doar pentru un bilet de trimitere, etc. se considera tot consultatie pentru ca medicul nu poate da o trimitere fara consultatie!
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimitere de la medicul de familie o data la 3 luni andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea marea problema, am nevoie de un bilet de trimitere de la doctorul de familie, insa doctorul meu de familie refuza sa-mi ... (vezi toată discuția)
Vizite medicale gratuite sau nu? dara3923 dara3923 buna ziua! as dori sa aflu:[b] cate vizite gratuite anual la medicul de familie si cate trimiteri gratuite anual la medici specialisti au dreptul parintii mei ... (vezi toată discuția)
Defaimare si calomnie din partea unui medic de familie Iamyou Iamyou Buna seara. Doresc sa va adresez o intrebare cu privire la o situatie pe care am intampinat-o in cabinetul medical al unui doctor. Am fost la un consult prin ... (vezi toată discuția)