avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Funcionare, desfasurare activitate CAEN activitate ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Funcionare, desfasurare activitate CAEN activitate secundara

Buna ziua, am ca activitate principala un cod caen(4711) si vreau sa desfasor pe aceeasi societate si activitate de intermediere cu produse farmaceutice.
Am ca obiect secundar de activitate inregistrate si codurile din caen 461-Activitati de intermediere in comert cu ridicata.
Pot desfasura si aceasta activitate in paralel cu cea de comert alimentar?Sunt necesare "informari"catre ONRC sau alte organisme?
Multumesc, Stefan.
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 15:44, 12 Noiembrie 2012
Trebuie sa mergeti la ORC unde ati infiintat societatea si sa completati obiectul de activitate al societatii cu codul CAEN care va intereseaza. Aveti nevoie de hotararea adunarii asociatilor si act constitutiv actualizat.
Puteti desfasura in paralel si aceasta activitatea cu celalalt cod 4711, insa daca nu-l aveti trecut pe certificatul constatator, dar il aveti in obiectul de activitate al societatii(adica in actul constitutiv) trebuie sa va luati doar un certificat constatator pe care sa fie trecute ambele coduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avizare coduri caen onrc Eugenia04 Eugenia04 O avocata mi-a infiintat o firma noua pe care i-am spus ca doresc sa desfasor activitate de comert (de fapt intermediere) de produse electrice. In baza unor ... (vezi toată discuția)
Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)
Autorizare obiect de activitate punct de lucru BiancaTudose BiancaTudose Buna ziua! Imi poate spune cineva de ce documente am nevoie pentru a autoriza la onrc un cod caen pentru un punct de lucru al unei societati? precizez ca ... (vezi toată discuția)