avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... intracomunitar
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

intracomunitar

Am efectuat o lucrare intr-un stat membru UE si am depus o declaratie catre organele fiscale din statul respectiv. a rezultat TVA de plata.
Nu am bani acum sa platesc tva-ul si nu stiu cand voi incasa.

Are cineva experienta in acest domeniu? Cum se face urmarirea mai exact de catre autoritatile din statul respectiv fata de firma mea. eu nu voi mai efectuat lucrari in acel stat pe viitor. dar vreau sa stiu daca ma pot obliga in vreun fel prin intermediul statului roman sa achit datoria.

Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 16:00, 12 Noiembrie 2012
Organele fiscala din tarile membre U.E. colaboreaza cu organele fiscale din Romania pentru colectarea taxelor si impozitelor datorate de contribuabili. Procedura de colaborare este prevazuta de titlul VII indice 1 Cod procedura fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul operatorilor intracomunitari - exista in tarile ue asa ceva? drbarbu drbarbu Aveti cumva cunostinta de existenta a unui astfel de registru in vreuna dintre tarile UE, sau noi suntem mai catolici ca Papa? Va intreb deoarece mi se pare ... (vezi toată discuția)
Registru intracomunitar proficont21 proficont21 O societate care este neplatiroare de TVA si importa marfa in valoare de 5000 EUR din Ungaria necesita inregistrarea in Registru Intracomunitar (vezi toată discuția)
Dileme in comertul intracomunitar JuruV JuruV Buna ziua. Vreau sa imi deschid o firma de transport care sa desfasoare activitati doar in tari UE, cu un colaborator roman. Adica o firma romaneasca vinde si ... (vezi toată discuția)