avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... judecator corupt .....?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

judecator corupt .....?

Buna ziua,in urma mosteniri unui teren cu casa din partea tatalui meu am fost surprins sa aflu ca vecinul sa intabulat peste o parte din terenul meu...(si pe trotuatrul din fata casei lui nu glumesc acesta fiind intabulat cu vechiul sistem de masurare mentionez ca tatal meu era intabulat din ani 70 )...pentu a ma intabula eu pe tern am fost nevoit sa/l chem in instanta pt radiere intabulare si determinarea hotarului.;In urma expertizei,mi s/a dat dreptate, dar expertul sia depasit atributile incurcanduma pe partea care nu eram in proces adica partea opusa cu vecinul,,,spunand ca in cartea funciara sa/u comasat 2 parcele din care una nu este trecuta,,,dar problema mea nu este parcela din cartea funciara .....obiectul expertizei era delimitarea cu vecinul care sa suprapus peste terenul meu. Dupa 3 ani de procese mam trezit ca judecatorul nu mia aprobat cererea mea de a trimite expertiza la OCOT suceava si mia respins complet dosarul #-o.Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac in momentul de fata ca nu mai am incredere in nimenea..Mentionez ca judecatorul nu a dat pana acu nici o motivare iar avocatul mia zis ca judecatorul o sa scrie motivul care la facut sa respinga actiunea mea in hotararea judec. Tin sa mai spun ca eu am toate doc in regula si nu vreau nimic decat sa ma pot intabula. Multumesc anticipat pt raspunsuri..
Cel mai recent răspuns: caman , utilizator 18:36, 12 Noiembrie 2012
trebuie sa asteptati hotararea motivata.
Aveti putina rabdare sa vedeti motivarea solutiei prin care a fost respinsa cererea dvs.
Intre timp mai solicitati unele opinii ae unor avocati specializati pe acest gen de procese, eventual, cunsultati experti cadastrali din zona.
Aparent problema dvs este minora, dar daca nu va intabulati corect imobilul, valoarea acestuia scade.
multumesc pt raspuns,, dar dupa ce vad motivarea ce ma sfatuiti sa fac?, pot sa va spun ca deja cand am vazut expertiza am consultat si alti ingineri catastali care au zis ca nu inteleg ce la determinat pe expert sa/si depasesca atributile si sa nu se tina de obiectul expertizei,singurul raspuns plauzibil ar fi ca sunt alte interese

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru adriana dj adriana dj am o hotarare definitiva si irevocabila pot face cadastru si intabularea dupa schita facuta de expert in timpul procesului sau trebuie sa platesc un alt ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre cf si realitate rodica321 rodica321 Am si eu o problema cu un teren cumparat acum cativa ani. Terenul are 2000 mp inscrisi in CF, din care momentan am 1821 mp, vecinul a cumparat 1900 mp (in ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica judiciara gaby83 gaby83 Buna ziua, intr-un proces de revendicare imobiliara, mi s-a admuis o expertiza topo. Am un plan vechi din 1990 vizat de OCOTA care a stat la baza intabularii ... (vezi toată discuția)