romascanu a scris:
Si voi ma intrebati daca este corect!? Ce sa fie corecta!? Pricina pentru care balega pute urat!?
Răspund printr-o aserţiune aflată la limita extremă a oricărui :offtopic: :
Mă gîndesc doar la cît de bune sunt ridichile crescute în pămîntul îngrăşat cu respectiva balegă, faţă de ridichile crescute în pămîntul îngrăşat în spirit european cu fel şi fel de chimicale.
:yeah:
Multe, multe :bow: tuturor celor care au curajul de a-şi exprima deschis opiniile.
Iaca, eu mă gîndesc doar la următorul aspect. Fratele îşi reprezintă fratele şi cumnata în procesul în faţa primei instanţe, fratele (primul dintre ei, nu al doilea, adică mandatarul carevasăzică, avînd studii de drept.
Vine recursul, fratele, recurent sau intimat (după caz), va fi reprezentat tot de fratele mandatar, în timp ce cumnata - ghinion - va trebui să-şi angajeze un avocat, ea neputînd nici să-şi semneze propriul recurs (copiat după cel al mandatarului soţului ei, evident), nici să-şi mandateze cumnatul pentru simplul motiv că ea nu este rudă nici măcar cu soţul ei, darămite cu fratele acestuia.
După lege, e ok. După bunul simţ, e ca dracu', scuzată fie-mi sintagma
bunul simţ.
Spunea onorabilul domn
Patrick_, undeva mai sus, citînd o decizie a CEDO:
Astfel, într-o speţă, Curtea a apreciat că sistemul prevăzut de normele procedurale franceze (referitoare la acordarea asistenţei judiciare gratuite în ipoteza promovării unui recurs în casaţie) oferă „garanţii substanţiale” justiţiabililor, de natură a îndepărta orice apreciere arbitrară în domeniu.”
Eu nu am făcut decît să boldez ceea ce era de boldat.
Încă odată, :bow: