avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Vreau sa infiintez un PFA pentru broker in asigurari
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Vreau sa infiintez un PFA pentru broker in asigurari

1. Ce taxe si impozite platesc catre stat daca eu ca titular al PFA-ului dupa cel infiintez, mai lucrez intr-o institutie care plateste contributiile catre stat pentru CSA si pensii.
2. Pot eu tine evidenta contabila (primara) avand studii superioare economice cu licenta (specialitatea marketing), dar nu practic.
Va rog dati-mi informatii detaliate. Multumesc
Cu deosebit respect
Florin
Cel mai recent răspuns: Manuela_B , utilizator 10:21, 7 Iulie 2014
Buna ziua,
daca eu P.F.A am un contract de colaborare cu o societate de brokeraj nu incalc prevederile art 7 din Codul Fiscal privind dependenta?
Mentionez ca folosesc dotarile societatii de brokeraj .
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in asigurari ggrama ggrama Ca si PFA pot sa prestez servicii de asigurare pentru mai multe societati de asigurare ? sau numai pentru una ? (vezi toată discuția)
Acte necesare csa normand_imobiliar@yahoo.fr normand_imobiliar@yahoo.fr buna , vreau sa deschid o firma de brokeraj ,ce acte as-i avea nevoie sa depun la comisiea de supraveghere a asigurarilor (C.S.A) (vezi toată discuția)
Infiintare agent de asigurare srl 28lacra 28lacra Buna ziua, Spuneti-mi va rog, care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc in cazul infiintarii unui SRL - Agent de asigurare (pasii de urmat). In ... (vezi toată discuția)