Am cerut avocatului sa-mi recupereze in instanta,grupa a2a de munca ce mi-a fost luata. Avocatul a gresit (atat mie cat si altor 40 de colegi) si a cerut in instanta recuperarea grupei intai de munca!!! ceea ce nu am detinut niciodata .Procesul a fost pierdut iar acum am si de platit expertul plus cheltuieli de judecata. Am depus o plangere catre Decanul Baroului. Ce urmeaza sa fac dupa raspunsul baroului? cum procedez cu acea suma datorata executorului judecatoresc? Pentru recuperarea onorariului si a sumei datorate executorului trebuie sa dau in judecata avocatul? Pot cere si doaune morale si materiale?
1) aşteptaţi primirea răspunsului acelui Barou.Funcţie de conţinut : acţionaţi (nu cred că va ceda dl. avocat).Atunci, căutaţi un BUN avocat şi chemaţi-l în judecată pe dl. avocat care v-a vătămat în drepturile şi interesele dvs. legitime, solicitându-i instanţei să fie obligat la plata TUTUROR cheltuielilor de judecată+executor+daune morale, orice alte cheltuieli/daune+dobânzi etc etc;
2) solicitaţi Baroului sancţionarea dl. avocat vătămător/vinovat potrivit Legii nr. 51/1995, a profesiei de avocat, modificată şi republicată.
In acest sens, puteti promova o noua actiune .... referitor la banii datorati executorului judecatoresc va trebui sa-i platiti si apoi daca considerati ca avocatul este vinovat de pierderea litigiului , atunci il puteti actiona in judecata ... raspunsul de la barou nu are nicio legatura cu actiunea in instanta.