avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... eroare a unui avocat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

eroare a unui avocat

Am cerut avocatului sa-mi recupereze in instanta,grupa a2a de munca ce mi-a fost luata. Avocatul a gresit (atat mie cat si altor 40 de colegi) si a cerut in instanta recuperarea grupei intai de munca!!! ceea ce nu am detinut niciodata .Procesul a fost pierdut iar acum am si de platit expertul plus cheltuieli de judecata. Am depus o plangere catre Decanul Baroului. Ce urmeaza sa fac dupa raspunsul baroului? cum procedez cu acea suma datorata executorului judecatoresc? Pentru recuperarea onorariului si a sumei datorate executorului trebuie sa dau in judecata avocatul? Pot cere si doaune morale si materiale?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:24, 13 Noiembrie 2012
Asteptati raspunsul baroului si apoi functie de acest raspuns puteti sa-l actionati in judecata.
In ce sens a gresit avocatul ? ... intrucat niciun avocat nu va poate garanta castigarea unui litigiu .. decizia apartine instantei de judecata .
1) aşteptaţi primirea răspunsului acelui Barou.Funcţie de conţinut : acţionaţi (nu cred că va ceda dl. avocat).Atunci, căutaţi un BUN avocat şi chemaţi-l în judecată pe dl. avocat care v-a vătămat în drepturile şi interesele dvs. legitime, solicitându-i instanţei să fie obligat la plata TUTUROR cheltuielilor de judecată+executor+daune morale, orice alte cheltuieli/daune+dobânzi etc etc;
2) solicitaţi Baroului sancţionarea dl. avocat vătămător/vinovat potrivit Legii nr. 51/1995, a profesiei de avocat, modificată şi republicată.
a gresit in sensul ca a cerut in instanta altceva. am cerut grup a doua de munca ce mi-a fost luata iar avocatul a cerut grupa intai!!!
In acest sens, puteti promova o noua actiune .... referitor la banii datorati executorului judecatoresc va trebui sa-i platiti si apoi daca considerati ca avocatul este vinovat de pierderea litigiului , atunci il puteti actiona in judecata ... raspunsul de la barou nu are nicio legatura cu actiunea in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata user2032 user2032 Buna seara, Nu am cunostinte juridice, dar am impresia ca avocatul meu incearca sa ma insele. Sunt parte vatamata intr-un dosar penal aflat in stadiul de ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile de judecata ciurli_si_burli ciurli_si_burli Daca domnului X dintr-un proces penal i se imputa cheltuieli de judecata si acesta nu are de unde plati fiind somer cum se va recupera plata pentru expertiza ... (vezi toată discuția)
Recuperare onorariu avocat Marius0123 Marius0123 Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. Am avut un litigiu de munca, am angajat un avocat cu care am incheiat un contract de reprezentare nu ... (vezi toată discuția)