avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de cesiune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de cesiune

ma poate ajuta cineva cu un contract de cesiune intre persoana fizica si persoana juridica? in cazul in care nu m-am exprimat corect mentionez ca imi este necesar pentru schimbarea asociatului unic al unui sc
Ultima modificare: Marți, 13 Noiembrie 2012
Marin Dumitrascu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:52, 13 Noiembrie 2012
www.avocatnet.ro/content/for...

Aveti modele de contracte de cesiune, mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale miruna82 miruna82 Buna ziua Societatea A, persoana juridica straina, asociat unic al societatii X din Romania, decide vanzarea firmei X catre societate B, de asemenea persoana ... (vezi toată discuția)
Licentiere fotografii si drepturile de autor vladvasile2 vladvasile2 Buna ziua, sunt persoana fizica, am fost contactat de o firma pentru a le vinde 5 fotografii din portofoliul meu. Presupun ca este necesar un contract de ... (vezi toată discuția)
Executare silita rolandcojocaru rolandcojocaru Se poate face executare silita in urma neachitarii unui credit de nevoi personale negarantat, unei societati comerciale, daca beneficiarul creditului este acum ... (vezi toată discuția)