Salutare tuturor!
Multumesc pentru ajutorul dat in rezolvarea dosarului de pensie al sotului. Acum va rog sa ma ajutati si pe mine.
Sunt profesoara cu o vechime de peste 20 de ani , dar nu beneficiez de sporul de stabilitate.Problema este ca multi ani am lucrat ca profesor necalificat si eram angajata de la 15 septembrie la 15/20/22 august si astfel aparea intrerupere in fiecare an. #-o Acum sunt calificata si titulara si am peste 6 ani de cand am terminat facultatea, dar , urmand cursurile la zi , nu am putut avea norma intreaga pe perioada studiilor, ci doar 66%. Intrebarea mea este legata de aceasta perioada in care am functionat doar cu 66% din norma, daca poate intra in calcul pentru a mi se da spor de stabilitate ( pe decizia data de inspectorat , pentru aceasta perioada in care am lucrat doar cu jumatate de norma,era trecut intotdeauna 1 septembrie-31 august si , astfel, nu ar mai fi intrerupere de activitate, iar impreuna cu cei 6 ani de cand lucrez ca profesor calificat s-ar face peste 10 ani ).Va rog mult sa ma ajutati si sa ma lamuriti in aceasta problema (sau ar trebui sa-mi iau grija si sa mai astept inca vreo 3 ani si jumatate ?X-()
Multumesc
Sunt profesor de educatie fizica si am o vechime de 19 ani . . in invatamant intrerupti deoarece o perioada am fost suplinitor necalificat . De 7 ani sunt prof. calificat si titular . . . Va rog sa-mi spuneti cum trebuie corect sa mi se calculeze salariul de incadrare . . .