avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O sa va cruciti cum poate cineva face puscarie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O sa va cruciti cum poate cineva face puscarie nevinovat

Stimati cititori,

Revin cu povestea mea...nu e poveste este ceea ce mi se intampla mie.
Acum 4 ani am prins un hot care mi-a furat capacele masinii si mi-a vandalizat masina.L-am dus la Politie neacceptand bani de la familia lui (masina avea full CASCO).La 4-6 luni dupa aceea sunt invitat la Politie si acuzat de Vatamare corporala.Sa ajuns la mine in urma unei plangeri depuse de avocatul acestuia pentru un autor necunoscut (eu l-am predat Politiei, m-am legitimat...decieu nu eram necunoscut lui)
Dupa 2 ani mi sa facut si plangere penala de lipsire de libertate ca l-am tinut de guler pana a venit Politia (eu am chemat Politia)
Sa respins ca nefondata dar sa facut contestatie, un nou avocat ales de partea adversa (fost sef la procuratura dansa cat si sotul dansei acum pensionari respectiv avocati).Sa retrimis cererea la procuratura.
Nimic anormal pana acum.

La penultima infatisare la proces avocatii mei (am angajat 3 ca m-am cam speriat ca pot face puscarie nevinovat numai ca am vrut sa fiu si eu un cetatean bun al acestei tari) au demontat toate acuzatiile si ce credeti ca sa intamplat....Judecatorul se autosesizeaza pentru lipsirea de libertate.....avocatii aduc la cunostinta acestuia ca nu este de competenta dansului cu atat mai mult se sublinieaza ca este un dosar pe rol la parchet......dar...SURPRIZA.....atunci schimba tactica si cere Procurrului de caz sa ceara oficial extinderea procesului.......lucru pe care procurorul il face si binenteles judecatorul accepta.
Acum m-am trezit ca toata apararea facuta de avocatii mei sa fie una incompleta si neelocventa pentru noua acuzatie asa ca sa cerut sa se reaudieze martorii care toti spun la unison inclusiv Politistii ca nu l-am atins de fata cu ei si ca l-am predat imediat Politiei.
Mi sa respins si mai mult...sa cerut prezentarea concluziilor in aceeasi sedinta ...sentinta urmand sa fie data intr-o saptamana.

Inca cred ca voi fi achitat, mai exista inca o cale de atac.......inca sunt increzator in justitie dar stresul prin care trec eu si familia mea nu se poate cuantifica

Nu m-ar surprinde daca ar disparea documente de la dosar si alte chestii de genul asta.

Credeti ca e posibil ca cineva cand prinde un hot sa intre la inchisoare a il tine pana vine Politia???/Ei bine eu incep sa cred ca este posibil mai ales daca nu ai bani sa angajezi avocati sa te apere.

Va rog sa faceti cunoscut acest caz al meu din Constanta orcarui coleg de-al dumneavoastra din sistem ca poate se gaseste cineva corect in tara sa faca dreptate.

Poate ma intrebati de ce nu am apelat la TV....ei bine am fost aproape sa apelez dar asta mi-ar distruge viata.....din persoana obisnuita as deveni cunoscut si aratat cu degetul pe strada si nu vreau asta mai ales pentru copii mei caci ar putea sa se faca glume proaste la scoala cu ei si sunt chiar niste compii extraordinari (olimpici amandoi) si deocamdata ei nu prea stiu ce se intampla

Multumesc in avans pentru atentie si petru feedback-uri
Cel mai recent răspuns: ContSters171401 , utilizator 15:17, 26 Februarie 2016
Stimata Doamna"Birou_de _mediere"

Interesant ce mi-ati spus.
O sa va spun si eu ceva interesant.
Unul din avocatii angajati este se pare cel mai bun din Constanta.
A gasit o gramade de greseli facute unele chiar aratand ca nu exista o plangere impotriva mea deloc, plangerea fiind facuta impotriva unui autor nercunoscut de catre avocatul acestuia (si la dosar nu este nimic depus precum ca este angajat ca avocat...deci...am inteles eu ca nu trebuia sa se ajunga aici) iar dupa ce am fost identificat nu sa mai facut nici o plangere.
Mai mult....Judecatorul a respins aceasta cerere...a fost ceruta acum 8 luni si trebuia sa se termine totul.A motivat ca astfel de cereri se depun in concluziile scrise.
Sunt multe nereguli semnalate de avocatii mei de aceea am sesizat Procuratura, ministerul justitiei...multe multe organe competente impjavascript:void(0);otriiva celor ce se ocupa de caz.

Finalul este ca Avocatii imi spun ca dosarul "e vraiste" si ca ma va avantaja la recurs...ei spun ca recurs va fi ori din partea mea ori din partea adversa.

Mie imi strica linistea, nu sunt obisnuit cu asa ceva de aceea m-am saturat de mafia asta din Romania si desi inainte am crezut 101% ca oameni ca minse pot schimba ceva in tara asta acum am vazut ca de fapt ne indreptam spre metehne ca ale tarilor din Africa 9am lucrat acolo 5 ani si stiu ce vorbesc).mai mult...toti amicii si cunoscutii mei se uimesc cand vad ce se intampla si acum imi pun intrebarea retorica"ce fac oamenii care nu au bani sa plateasca un avocat"??

O zi buna si inca 1 data va multumesc pentru feedback

p.s.Vreau sa precizez ca Judecatorul care s e ocupa de caz este seful sectiei penale din Constanta si "lumea" zice ca ar fi capabil.Atunci daca este asa capabil oare de ce face asemenea chestii???....va las pe dumneavoastra sa-mi dati raspunsul
Si pentru ce sa fiti condamnat, ca ati condus hotul la politie?
Am auzit si eu ca exista probleme la Constanta dar de cate ori am fost peacolo nu am observat nimic suspect.
Este o zona de influienta dar ceva nu se leaga.
Poate ca ati avut cel mai bun avocat din Constanta dar poate ca trebuia sa va luati avocat din alta zona.
Unde e mafie locala este greu pentru avocatul local.
Eu nu cred ceea ce ziceti.
Am avut situatii asemanatoare si nu s-a intamplat nimic.
Poate ca e ceva ce scapa din expunerea dvs.
Bine zis "Avocat_penalist" ....IN MOD NORMAL....
Credeti ca mai este ceva normal in Tara asta??
Domnule "avocat_penalist",

O sa incerc sa va raspund, caci mi se pare ca o intrebare mai mult ce spuneti iar partea ca nu credeti nu ma deranjeaza sa aveti o aftfel de opinie.
In primul rand nu am fost condamnat....sentinta se va da peste 1 saptamana.

Hotul nu l-am dus la Politie...am alergat cam 1km, l-am prins si ne-am intors mergand pe trotuar impreuna la masina mea unde era parcata si din cand in cand il tineam de guler.Inainte sa ajung la masina am "rugat" un echipaj de paza sa cheme Politia caci eu nu aveam telefon iar individul nu a vrut sa mi-l dea sa sun la Politie desi el a vorbit cu tasu (asa am vazut ca are telefon).Mai mult....pe parcursul cand m-am deplasat pe jos...in paralele cu mine pe partea cealalta a drumului a mers cu masina un prieten de-al meu insotit de o persoana care eu nu o cunosc (prieten cu el)

In al doilea rand cred ca nu a-ti citit corect sau nu am explicat eu bine.
Judecatorul sa autosesizat prima data si a incercat sa schimbe incadrarea.Imediat avocatii au depus contestatii motivand ca nu permite functia dansului sa faca astfel de lucruri, au adus evidente ca un astfel de dosar exista la procuratura (mi sa dat NUP sa contestat si reintors la procuratura) in lucru....atunci a schimbat tactica si a zis ceva de genul" Domnule procuror sa inteleg ca cereti o extindere a judecatii cu noua acuzatie de lipsire de libertate"?Normal ca Procurorul a zis DA (am fost acolo de fata).La inceput nu am inteles de ce a facut asta dar mi sa explicat ca procurorul poate cere astfel de lucruri....dar si asa am inteles de la avocati ca nu poate sa mearga caci as putea acum sa fiu condamnat pentru "lipsire de libertate" si dupa cateva saptamani iar sa primesc de la procuratura ca nu sunt vinovat- PENTRU ACEEASI FAPTA

La Constanta se intampla multe iar avocatul care l-am angajat ultima data cand a fost contactat de mine prima data nici nu avrut sa ia cazul spunand ca "imi ia banii degeaba" si ca ar fi foarte simplu....atunci doar ce castigasera ei contestatia pentru "lipsire de liberate" si dosarul era (cum este si acum inca ) la procuratura.Mi-a spus ca nu am de ce sa ma sperii ca nu o sa se intample nimic iar daca ceva ar aparea nou sa-l caut (nu am platit nici un leu desi am stat la dansul 1 ora).Dupa 3 luni cand am revenit a fost surprins sa vada ce se intampla si atunci a fost de acord.Acum parca simt ca se implica si mai mult si ca a vazut si dansul ce se poate intampla si chiar mi-a zis la un moment dat,"cineva va vrea condamnat, asa vad eu cum decurg lucrurile "

In Concluzie: Va doresc sa nu aveti niciodata parte de asa ceva caci va fi foarte greu sa explicati clientului sa "fie calm" ......eu nu mai pot fi calm dar singurul lucru care ma intareste este ca pot sa ma judec cu ei si sunt sigur ca cineva va raspunde la reclamatiile pe care le-am facut 9deja am fost contactat de cateva autoritati ale statului) si cei ce incearca sa faca nedraptati "pe fata " altora poate ca vor plati intr-un fel.....sau candva

o zi buna si multumesc pentru feedback!

ceva similar,am patit si eu,cand am prins un individ la mine in apartament,intrand prin balcon,deoarece locuiam la parter.in vremea aceeia,nu existau termopane si un geam era scos,deoarece aveam o pisica.culmea a fost ca politistul,mi-a reprosat,ca de ce nu pun geamul la balcon.poate nu am...alta faza,a fost,ca in timpul cand hotul incerca sa iasa tot pe geam si-a agatat vesta si si-a descusut-o si tot el tragea de mine sa i-o platesc.si a mai fost o faza,cand i-am zis politistului,ca hotul este handicapat si politistul mi-a zis sa nu-l mai fac handicapat,caci s-ar putea sa ma dea in judecata.deci,vedeti ,cum e cu hotii...

Alte discuții în legătură

Prinzi un om care zgarie masina, il duci la politie si esti condamnat pentru lipsire de libertate iar el primeste despagubiri ContSters171401 ContSters171401 Dragi cititori, Scriu despre acest subiect cu speranta ca cineva din ROMANIA va citi si va pune in miscare ceva, ceva in genul cazului Politistului de la ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca am dosar penal???? laurentiuiasi laurentiuiasi salutare. in urma cu cativa ani am savarsit o infractiune de care binenteles nu sunt mandru. un fel de frauda mai bine spus.imediat , am plecat in spania sami ... (vezi toată discuția)
Plangere contra politiei gabriel298 gabriel298 Buna ziua, In 2023, un vecin a sarit sa o loveasca pe mama mea cu un par, eu m-am bagat sa o apar si m-a trantit jos, muscandu-ma de piept. Am fost si am ... (vezi toată discuția)