Dan Top 
	    	Avocat

Dan Top 
	    	Avocat	    

knutz0r 
	    	Utilizator

knutz0r 
	    	Utilizator	    

trope_doi 
	    	Utilizator

trope_doi 
	    	Utilizator	    

trope_doi, utilizator
 trope_doi, utilizator 	
			 ContSters73571 
	    	Utilizator

ContSters73571 
	    	Utilizator	    

Seffer Laurentiu 
	    	Consilier juridic

Seffer Laurentiu 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 cezar1894	                   

Sunt minor, am 15 ani....Am fost intr-un club disco, eram cu mai multi la masa shi unul din ei a furat o poseta shi in mijlocul distractiei mia zis sa iau ... (vezi toată discuția)
	                    cezar1894	                   

Sunt minor, am 15 ani....Am fost intr-un club disco, eram cu mai multi la masa shi unul din ei a furat o poseta shi in mijlocul distractiei mia zis sa iau ... (vezi toată discuția)

mallasorte_mm5	                   

cineva vrea sami fac dosar penal pentru ca lam injurat shi lam amenintat!este posibil?ca proba pana acum sustine ca imi inregistreaza apelurile! (vezi toată discuția)
	                    mallasorte_mm5	                   

cineva vrea sami fac dosar penal pentru ca lam injurat shi lam amenintat!este posibil?ca proba pana acum sustine ca imi inregistreaza apelurile! (vezi toată discuția)

Decimani	                   

Buna ziua am un prieten de 15 ani aproape 16 si la un majorat a baut peste masura, vroia sa se duca la baie si a luat un telefon de pe masa la baie i-a rupt ... (vezi toată discuția)
	                    Decimani	                   

Buna ziua am un prieten de 15 ani aproape 16 si la un majorat a baut peste masura, vroia sa se duca la baie si a luat un telefon de pe masa la baie i-a rupt ... (vezi toată discuția)