Acum cateva zile mi s-au comunicat din partea administratiei financiare o somatie si un titlu executoriu prin care mi se cerea sa platesc suma de 1056 lei cu titlu de impozit anticipat pentru anul 2007. M-am prezentat la finante si le-am adus la cunostinta ca in anul 2009 am facut obiectul unei inspectii fiscale, ocazie cu care mi-a fost verificata activitatea pentru anii 2003, 2004, 2005, 2006, 2007.
Prin raportul de control intocmit de catre inspectorii fiscali nu mi s-a stabilit nici o obligatie de plata cu privire la anul 2007.
Consilierul juridic de la finante mi-a transmis ca raportul respectiv nu are nici o valoare referitor la somatia si titlul ce mi-au fost comunicate.
As dori sa stiu daca, atat timp cat cu ocazia controlului din 2009 nu mi s-au stabilit sume de plata pentru anul 2007, ulterior acestui control mi se mai pot cere sume cu titlu de impozit si care este valoarea raportului fiscal de control.
De asemenea, care este competenta teritoriala si materiala a instantei de judecata in situatia in care contest atat somatia cat si titlul executoriu comunicate.
Va multumesc
Mod comunicare anaf
sandry
Buna ziua
Va rog sa ma informati in legatura cu urmatoarea speta : [b]ANAF[/b] comunica prin o Somatie la care anexeaza un Tilu Executoriu o suma de plata ce ... (vezi toată discuția)