avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta de vechime

Buna ziua!
Ma situez intr-o situatie foarte confuza si cateva sfaturi si/sau opinii mi-ar fi de mare ajutor!
Situatia mea: proaspat absolventa am depus dosarul pentru obtinerea indemnizatie de somaj; incomplet deoarece am nevoie de adeverinta de vechime.
in 2008 am lucrat, pe o perioada de 8 luni in Cluj Napoca la un magazin (nu imi mai amintesc ce contract sau "necontract "am semnat ) , care intre timp s-a desfiintat. Asa ca nu am putut lua legatura nicicum cu angajatorul. De la ANOFM m-au sfatuit sa incerc la ITM Cluj, apoi Bucuresti, fara nici un rezultat. Am trimis saptamana trecuta o cerere (prin posta, recomandata) la ITM Bucuresti si astazi am primit "retur"-ul: "Destinatarul refuza primirea".
Cui sa ma mai adresez?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ionelao , utilizator 12:32, 16 Noiembrie 2012
Buna ziua,

In 2008 inca existau carnete de munca, de care banuiesc ca nu ati avut. Din moment ce nu va amintiti nici daca ati semnat sau nu un contract de munca, din care ar fi trebuit sa va ramana si dvs. un exemplar, cel mai probabil ati lucrat, cu stiinta sau nu, la negru, si nu veti obtine nici o adeverinta de vechime.

Din pacate nu aveti cui sa va mai adresati, cu atat mai mult cu cat cei de la ITM Cluj nu au auzit numele dvs. ca angajat.

Cel mai bine v-ati interesa cum va puteti face dosarul fara adeverinta de vechime.

Dana
Ultima modificare: Joi, 15 Noiembrie 2012
Dana Fatol, Avocat
Pe ce adresa ati trimis sesizarea la ITM Bucuresti ? .. Nu are cum sa scrie ca destinatarul refuza primirea ...

Sesizarile se pot trimite si online ...
Am trimis sesizare si online, am si telefonat si m-au expediat in 2 minute, iar prin posta la adresa: Bd. Octavian Goga nr. 2, sector 3 Bucuresti.

@danafatol: Doamnele de la ANOFM mi-au spus ca nu se poate finaliza dosarul daca nu fac rost de adeverinta de vechime, ca "apar acolo in sistem", foarte sec si nu stiu nici ce sfaturi sa imi dea.
Va multumesc pentru interventii si o zi placuta va doresc!
Adresa este gresita , de aceea s-a refuzat primirea acesteia .... Adresa corecta este:
Str. Radu Voda nr. 26-26A, sector 4, Bucuresti.


:| Multumesc frumos! O sa trimit si pe aceasta adresa.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa itm valentinaaa valentinaaa ce adresa are ITM sector 2? Vreau sa trimit o cerere prin posta. Multumesc! (vezi toată discuția)
Fara carte de munca dragomirelena78 dragomirelena78 Cum se procedeaza cu persoanele care te angajeaza fara contract,te tin doua saptamani, te muncesc si nu ti plateste munca. Unde se reclama?Elena (vezi toată discuția)
Cartea de munca ancadaniela75 ancadaniela75 Eu mi-am dat demisia de la 1 iunie cu preavizul de 15 zile. De pe 16 iunie am incetat activitatea in acea firma. Am tot sunat la firma si mi s-a spus ca mai ... (vezi toată discuția)