avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cheltuieli de judecata

Buna ziua, revin cu o intrebare: pot sa nu fiu de acord cu cheltuielile efectuate de reclamant intr-un proces de partaj judiciar succesoral-iesire din indiviziune? Ma refer in special la onorariu catre aparatorul reclamantului, tinand cont de fapptul ca eu m-am reprezentat singura?
Cel mai recent răspuns: au_di , utilizator 01:04, 25 Noiembrie 2012
Stimat forumist,

Având în vedere că, conform celor spuse de dvs, cauza a rămas în pronunțare, puteți depune concluzii scrise. Dacă ați cerut cheltuielile de judecată, chiar și la ultimul termen, instanța acceptă câteodată depunerea chitanțelor doveditoare, chiar dacă, de principiu, nu se maipot aduce probe după încheierea dezbaterilor.

Cu stimă.

multumesc pt..acest raspuns:; acum aflu ca au mai amanat cu o saptamana pronuntarea ! De ce s-ar mai amana, ce motive ar mai fi? si apoi spun ca se discuta 'in sedinta publica' dar stie cineva cand are loc aceasta sedinta? multumesc
Stimat forumist, nu este un lucru neobișnuit amânarea pronunțării. Nu trebuie făcut un capăt de țară din aceasta.
Acum ca s-a mai amanat pronuntarea depuneti prin posta concluzii scrise si solicitati cheltuieli de judecata, atasand si inscrisuri in acest sens pt ca altfel nu vor fi acordate.
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs odata cu fondul BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN salutare, recursul odata cu fondeul se depune dupa pronuntarea instantei??? adica dupa ce ajung comunicarile, nu??? va multumesc:stunned: (vezi toată discuția)
Inchidere proces papy03 papy03 Se poate inchide un proces de partaj succesoral? Multumesc! (vezi toată discuția)
Succesiunea prin hotarare judecatoreasca jewelled jewelled Suntem 3 frati si in urma decesului mamei am mostenit apartamentul in care am copilarit. Sora mea este persoana cu handicap psihic, in consecinta are curator ... (vezi toată discuția)