avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselatorie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselatorie

Am fost sunata cu nr ascuns de o persoana care s-a recomandat ca fiind avocat roman in Germania anuntandu-ma ca fica si ginerele meu au avut un accident de circulatie in Germania lovind o persoana (femeie)pe trecerea de pietoni si sa trimitem urgent 4000ron pe numele ........in ARAD ptr ca sotul d-nei este in Romania iar la o ora a revenit cu tel spunand sa mai trimitem urgent 1500eur si chiar ne-a dat o pers la tel spunand ca este ginerele meu dar are vocea schimbata fiind operat la gat.Mi-am dat seama tarziu ca este o escrocherie si am reusit sa blocam a doua transa de bani de 1500eur si sa-i recuperez dar 4000ron a apucat sa-i ridice.Avand in vedere ca banii au fost trimisi prin Western Union si avem numele persoanei careia i-am trimis banii, intrebarea mea este:care este procedura care trebuie urmata?


Cel mai recent răspuns: valy56 , utilizator 19:02, 27 Noiembrie 2012
Mergeti urgent la politia romana, la IGP sau IJP daca nu sunteti din Bucuresti.

Infractorii sunt romani si cei mai in masura sa va informeze cum sa aveti operativitate maxima sunt lucratorii de politie.
ginerele a fost operat la gat in urma accidentului si nu ati putut lua legatura cu fiica ptr a va confirma accidentul?
Am auzit si eu cazuri d-astea, ce pot sa spun e ca oamenii actioneaza foarte ciudat sub imperiul emotiilor iar ecrocii se bazeaza pe asta.
Am vazut ca sunteti online si vreau sa va raspund:Mi s-a spus ca si fiica este in spital operata si-mi cerea sa-l iert si binenteles eu si sotul ne-am gandit la ce este mai rau ca ne-a murit fata.
Exact, povestea cu "fiica in spital" e standard, presupun ca povestea dvs nu o sa fie o noutate pentru politie.

Alte discuții în legătură

Tentativa frauda vanzatori olx cflorini cflorini Buna ziua, va rog sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac. voi scrie pe scurt despre ce e vorba. Fiind interesat de achizitionarea unui autovehicul second, rasfoiesc ... (vezi toată discuția)
Țeapă prin western union. cum e posibil ca banii pe care mi i-am trimis să fie ridicați de altcineva? Viorel65 Viorel65 Cum pot recupera banii? Am vrut sa cumpăr o mașina , am virat 3000 de € prin Western Union cu ridicare in Germania tot de mine! Cum e posibil ca ... (vezi toată discuția)
Frauda online Lidyalexandra Lidyalexandra Buna ! Caut disperata ajutor. Eu si prietenul meu am gasit pe internet o masina de vanzare. Vânzătorul e plecat in Anglia si mi-a cerut drept dovada ca ... (vezi toată discuția)