avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... LUCRARE DE LICENTA - DR FAMILIEI-Tema: Actiunea in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

LUCRARE DE LICENTA - DR FAMILIEI-Tema: Actiunea in stabilirea filiatiei paternitatii din afara casatoriei

Buna ziua!Va rog frumos sa ma ajutati la realizarea lucrarii de licenta cu sfaturi, indrumari ,eventual cu un model de lucrare. Va multumesc anticipat!

Incercati sa ne spuneti ce vreti sa faceti si poate va putem ajuta .
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2012
gi-jane2, moderator
Puteti scrie despre:
- Consideratii generale privind filiatia fata de tatal din afara casatoriei
- Stabilirea paternitatii copilului din afara casatoriei prin recunoasterea tatalui
- Stabilirea paternitatii copilului din afara casatoriei prin hotarare judecatoreasca
- Efectele stabilirii paternitatii din afara casatoriei
Nu aveti profesor coordonator?
El va va indica exact ceea ce vrea.
Va expunge capitolele si ce teza sa sustineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea copilului si modificarea certificatului de nastere ContSters76364 ContSters76364 Buna ziua Am un copil in varsta de 3 anisori, sanatos si voinic. Cand l-am nascut nu a fost recunoscut de tata, pe certificatul de nastere fiind trecuta ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea unui copil major deja recunoscut de un alt tata dangeorgescu2014 dangeorgescu2014 Buna ziua, Ma adresez si eu forumului dvs cu urmatoarea problema. Sunt un barbat in varsta de 32 ani nascut in afara casatoriei si recunoscut de un ... (vezi toată discuția)
Refuzul recunoasterii copilului roxanytha roxanytha Buna ziua! Ma confrunt cu o problema, sunt insarcinata si necasatorita, iar tatal copilului refuza recunoasterea lui...ce pot face in acest caz? (vezi toată discuția)