avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... transfer functionar public la alt compartiment
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

transfer functionar public la alt compartiment

Buna ziua! Sunt functionar public la o primarie la compartimentul asistenta sociala.Pe data de 19 .11.2012 este ultima zi de depunere a dosarelor de participare la concurs pentru ocuparea unui post la compartimentul de impozite si taxe al aceleiasi primarii.Secretarul comunei care se ocupa de personal, nu a afisat anuntul, doar l-a publicat in monitorul oficial, pe care l-am vazut intamplator, si as vrea sa depun dosar de inscriere la concurs. Se vede de la distanta ca este aranjat postul, dar as dori sa particip , pentru ca este un post cu un salariu mai mare si indeplinesc conditiile necesare pentru ocuparea acestuia.Cand am cerut de la secretar cerere de inscriere, dupa cum scrie in anuntul de participare, mi-a facut oferta de 25% indemnizatie de sef birou la compartimentul asistenta sociala, dar eu nu am acceptat stiind ca aceasta nu este posibila ,(sau este} si nu stiu ce sa fac sa renunt la concurs sau sa accept oferta de 25% dar sa nu am trezesc ca vine curtea de conturi si -mi ia inapoi banii. D-voastra ce ma sfatuiti.
Nu trebuia sa anunte mai intai ANFP si apoi sa-mi dea indemnizatie de conducere.
Va multumesc si astept un sfat cat mai urgent ca mai este o zi pana pe data de 19 noiembrie 2012.
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 22:22, 25 Noiembrie 2012

pentru exercitarea cu caracter temporar a unei functii publice de conducere, nu este necesar masterul.
legea nr. 284/2010
"art.31
"ART. 31
(1) Condiţia prevăzută la art. 57 alin. (7) din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, nu este obligatorie pentru recrutarea funcţionarilor publici de conducere, în cazul exercitării cu caracter temporar a unei funcţii publice de conducere, precum şi pentru funcţionarii publici care ocupă o funcţie publică de conducere, pe o perioadă de 5 ani de la data intrării în vigoare a prezentei legi.
(2) Funcţionarii publici prevăzuţi la alin. (1) sunt obligaţi să îndeplinească condiţia prevăzută la art. 57 alin. (7) din Legea nr. 188/1999, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în termenul prevăzut, sub sancţiunea eliberării din funcţia publică." :)
Ultima modificare: Duminică, 25 Noiembrie 2012
mihaicalinescu2005, utilizator
=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea cu caracter temporar a unei functii de conducere redirina redirina Buna ziua. Sunt consilier asistent ( deocamdata, examenul de promovare in grad principal il dau deabia luni) cu o vechime de 5 ani si studii superioare, ... (vezi toată discuția)
Sunt necesare studiile de masterat pentru a ocupa temporar o functie publica de conducere? duduionescu duduionescu Va rog sa-mi spuneti daca, este nevoie de studii de masterat pentru a ocupa temporar o functie publica de conducere la o institutie publica (e vorba de cazul ... (vezi toată discuția)
Exercitare temporara a functiei de conducere Cristinabv Cristinabv Va rog sa ma lamuriti ce cond trebuie indeplinite pt execitarea cu caracter temporar a unei fct de cond de sef birou sau sef serviciu in adm publ locala? Pt ... (vezi toată discuția)